Husk du kan kontakte os på mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller chatten i højre hjørne. Vi vil meget gerne formidle dine gode historie her på siden.

Din succeshistorie

Her på siden formidler vi de gode historier.

Ved at vidergive dine succes, kan du ændre en anden persons liv til det bedre.

Skriv til os:

1) Hvad var din problematik.

2) Hvad gjorde du for, at få det bedre.

3) Hvordan hjalp det dig.

4) Hvordan har du det idag.

Det er vigtigt, at din succes historie kommer med.

Kontakt os på chatten i hjørnet eller skriv en mail på : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nada akupunktur

Første gang jeg hørte om NADA var gennem kompetencecentret i kommunen. Jeg gennemgik en meget turbulent periode i mit liv over hele linjen.

Alt føltes som om det var under opbrud, og jeg var lige startet i behandling i Psykiatrien - noget jeg aldrig havde været før. Min sagsbehandler kom med forslaget om at prøve det af, da hun havde oplevet, at det havde haft god effekt på andre i et forløb på kompetencecentret.

Jeg sov dårligt, følte min angst galoperede derudaf hele døgnet, havde tankemylder og følte mig deprimeret og var i det hele taget "til rotterne," så på trods af at jeg var meget skeptisk i forhold til at øreakupunktur skulle kunne gøre noget som helst, sagde jeg ja til at prøve.

Forløbet var på 6 uger, hvor jeg modtog NADA to gange om ugen. Jeg følte hver gang, at jeg kunne trække vejret lidt dybere ned i maven, og at jeg sove bedre de næste nætter, og så følte jeg mig mere "groundet."

Om det var min tro på, at det virkede, om det var de 45 min., hvor jeg kunne sidde og give mig selv tid, eller om det reelt var nålene, der påvirkede mig i en positiv retning, ved jeg ikke, men for mig er det ikke det vigtige.

Det vigtige var, at jeg mærkede en positiv forskel.

Jeg har her senere erfaret, at NADA nu er blevet mere udbredt til psykiatrien eller på behandlingshjem for at kunne skabe ro.

For mig giver det god mening, og jeg kan kun anbefale at give det en chance.

Jeg vil samtidig opfordre dig til at være villig til at prøve det over en periode og ikke stoppe efter én gang.

 

K, 36